Khamis, 14 April 2016

Kerja di jobdirumah - contoh kerja kosong part time di rumah

Memang banyak jenis kerja di jobdirumah yang di tawarkan oleh di portal Jobdirumah dan contoh kerja kosong jobdirumah akan saya berikan kat bawah ni. Tips yang boleh kami bagi ialah pilih jenis kerja di jobdirumah yang anda tahu buat mengikut skill anda. Untuk permulaan, anda pilih yang senang-senang dulu la untuk percubaan dan bagi anda biasa dengan program jobdirumah ni.

Program jobdirumah

Bila  dah siapkan kerja pertama dan dapat jobdirumah payment, anda dah ada keyakinan dan di sini anda boleh la mohon 2-3 kerja sekali gus. Lagi banyak pendapatan kan buat banyak kerja dalam satu masa. Di sinilah rahsianya bagaimana anda boleh menjana duit dengan jobdirumah dengan melakukan kerja di jobdirumah.

Jobdirumah payment

Selain itu, pastikan anda  melepas syarat jobdirumah ni. Syaratnya sangat simple sahaja, hampir semua orang boleh melepasi syarat yang di tetapkan ini. Mungkin tak lepas pun, yang duduk di luar  bandar di mana takde talian internet untuk anda siapkan kerja rumah anda.

Syarat jobdirumah

Kerja di jobdirumah


*Kerja di jobdirumah dari portal Jobdirumah

Contoh kerja di Jobdirumah ini tidaklah susah mana. Kebanyakkannya kerja-kerja biasa tetapi jumlah banyak. Anda kena buat benda yang sama tetapi dalam kuantiti yang tertentu. Itu secara ringkasnya sahaja la. Bergantung kepada jenis kerja yang anda dapat.

Senarai kerja di jobdirumah ialah:

Data entry
Words typing
Virtual assistant
Proof reading
Copy writing
Ads poster
Writings
Atticle writing
Accounting
Logo design
Blog post
Translator
Customer service
Graphic design
Web design
Kerja-kerja admin

Itu contoh senarai jenis kerja di job dirumah, mudah je kan. Anda pilih mana yang sesuai dengan anda untuk lakukan. Jangan pilih yang anda tak tahu nak buat.

*Kerja di  jobdirumah yang di email

Hampir setiap hari pihak jobdirumah akan email ke email anda senarai kerja di jobdirumah yang baru ada untuk anda pohon. Sila lihat contoh kerja jobdirumah daripada email saya di bawah:

Kerja kosong di jobdirumah
Kerja di jobdirumah yang di email pada 03 & 04 April 2016


contoh kerja part time
Kerja di jobdirumah yang di email pada 10 & 11 April 2016


Setelah dapat kerja tu, siapkan dalam tempoh yang di tetapkan. Setelah hantar, jika majikan hendakkan pembaikkan, buat segera dan hantar balik sebelum anda dapat bayaran jobdirumah.

Dan proses ini berulang untuk kerja yang lain pula. Macam tu lah kisahnya dengan buat duit jobdirumah ni.

Untuk semak contoh kerja di jobdirumah yang lain, anda boleh ke portal Jobdirumah itu sendiri.

Semak kerja di jobdirumah
Dokumen tambahan:

Dokumen Berkaitan:Tiada ulasan:

Catat Ulasan